„TÂRGUL DE CRĂCIUN”

Astfel ne-am propus alături de partenerii noștri ca în aceste zile rămase până la Sărbătoarea Nașterii Domnului, să încercam să discutăm cu elevii despre spiritul Crăciunului, despre semnificațiile acestei sărbători și astfel am elaborat diferite obiecte/produse pe care aceștia le pot vinde cu scopul de a cumpăra materiale de lucru, echipamente și instrumete speciale pentru activitatea didactică de specialitate la clasele de artă.

Activitatea pe care v-o propunem este „TÂRGUL DE CRĂCIUN”, astfel elevii își pot transmite mai departe abilitățile și deprinderile, pot transmite din pasiunea, dăruința și din preocuparile lor cele mai lăuntrice, un mesaj, ca o mărturie a spiritului Crăciunului. Prin acest mesaj, ei își pot exprima dorințele spirituale pentru membrii familiei, pentru prieteni, colegi, pentru cei dragi, în general, dar și care ar putea fi contribuția lor la îndeplinirea acestor dorințe spirituale.

Prin acest demers se urmăreşte consolidarea abilităţilor copiilor de a trăi împreună cu ceilalţi într-o societate unită şi solidară în care contează valenţele umanitare, implicarea, angajamentul, dar şi creşterea gradului de responsabilitate al acestora. 


Astfel elevii  și cadrele didactice ale Liceului Teoretic „Nicolae Titulescu”, părinții și comunitatea locală în calitate de susținători, cu toții vom participa  și vom intra în sfera sărbătorilor de iarnă împreună,  ca o mare familie, familia Titulescu. Totul printr-o activitate distractivă, plină de zîmbete sincere și suflete curate. În acest sens, lansam invitația cadrelor didactice, elevilor și parinților de a lua partea la acest eveniment pe baza unor daruri donate, ce vor fi redirecționate către familiile din parohia familiei Titulescu dar și în din partea Moșului ce își răsplătește spiridușii inimoși.

https://fb.me/e/22Fzp09Vc